Dreame zrelacjonuje na żywo wprowadzenie na rynek nowych inteligentnych urządzeń sprzątających 8 maja

PEKIN, 7 maja 2021 /PRNewswire/ — Spółka Dreame Technology planuje uruchomienie sprzedaży nowej serii inteligentnych urządzeń do sprzątania na całym świecie dnia 8 maja, za pośrednictwem relacji live streaming na portalach Facebook, YouTube i AliExpress. To dostępne z każdego zakątka świata wydarzenie, które odbędzie się pod hasłem „Our Home, Our Life, Our Dreame” (Nasz dom, nasze życie, nasz Dreame) będzie okazją do zaprezentowana nowych flagowych produktów Dreame, w tym Dreame Bot L10 Pro, robota odkurzającego i mopa w jednym, bezprzewodowych odkurzaczy pionowych T30, V11 SE, V12, jak również Dreame Bot Z10 Pro, robota odkurzającego i mopa z funkcją automatycznego opróżniania pojemnika i Dreame Bot W10, robota odkurzającego i mopa z funkcją automatycznego czyszczenia.

„Wydarzenie to jest zgodne z wizją Dreame, ponieważ umacnia inteligentną technologię sprzątania zastosowaną w celu poprawy życia ludzi i sprawienia, że dom stanie się jeszcze wspanialszym miejscem, w którym spędzamy czas z bliskimi. Myślę, że wszyscy uczestnicy wydarzenia znajdą swój idealny produkt, który zaspokoi ich indywidualne potrzeby” – powiedział Frank Wang, dyrektor ds. marketingu międzynarodowego Dreame Technology.

Robot odkurzający i mop Dreame Bot L10 Pro

Wyposażony w inteligentną nawigację LiDAR, robot odkurzający i mop Dreame Bot L10 Pro już podczas pierwszego sprzątania generuje edytowalną mapę i optymalną trasę sprzątania. Może automatycznie identyfikować przedmioty, jak meble, przewody, kapcie i inteligentnie je omijać, obniżając ryzyko zaklinowania czy kolizji. Dreame Bot L10 Pro charakteryzuje się również dużą siłą ssania na poziomie 4000 Pa, bardzo długim czasem pracy wynoszącym do 2,5 godziny, sterowaniem głosowym i za pośrednictwem aplikacji, jak również inteligentnym sterowaniem zużycia wody do czyszczenia na mokro.

Bezprzewodowe odkurzacze pionowe Dreame T30, V11 SE i V12

Uważany powszechnie za najwyższej klasy bezprzewodowy odkurzacz, Dreame T30 wyróżnia się dużą mocą ssania na poziomie 190AW, niezwykle długim czasem pracy i niezrównanym dogłębnym czyszczeniem. Jego inteligentny ekran HD zapewnia użytkownikom łatwość sprzątania, wyświetlając w czasie rzeczywistym najważniejsze dane, jak tryb sprzątania, poziom naładowania baterii, czy poziom kurzu.

Najwyższej jakości bezprzewodowe odkurzacze Dreame V12 i V11 SE wytwarzają czołową w branży siłę ssania o wartości odpowiednio 185 i 150 AW, co pozwala na dokładne usunięcie głęboko osadzonych zanieczyszczeń z wykładzin i podłóg.

Roboty odkurzające i mopy Dreame Bot Z10 Pro i Dreame Bot W10

Robot Dreame Bot Z10 Pro wyposażony jest w funkcję automatycznego opróżniania zbiornika do przystosowanej do tego bazy. Duży worek na kurz 4L może pomieścić zanieczyszczenia do 65 dni i wymaga tylko minimalnych czynności ze strony użytkownika. Dreame Bot W10 może odkurzać, zamiatać, wytrzeć podłogę na mokro, oraz wyczyścić i wysuszyć mop, co pozwala na bezproblemowe sprzątanie. 

Wydarzenie na żywo będzie prowadzone w języku angielskim, francuskim, hiszpańskim i niemieckim za pośrednictwem portali Facebook, YouTube i AliExpress. Dla uczestników relacji na żywo przygotowane zostały podarunki i zniżki, dostępne w ograniczonej liczbie. Zarejestruj się na wydarzenie na żywo i otrzymaj niepowtarzalną ofertę na zakup robota Dreame Bot L10 Pro: www.dreame-technology.com/products/l10-prelaunch

Do wydarzenie można dołączyć w następujących terminach:

Youtube, Facebook

8 maja, 19:00-19:30, CET

8 maja, 10:00-10:30, PST

9 maja, 01:00-1:30, UTC +8

AliExpress (język angielski)

8 maja, 19:00-20:00, CET

8 maja, 10:00-11:00, PST

9 maja, 01:00-2:00, UTC +8

AliExpress (język francuski)

8 maja, 20:00-21:00, CET

8 maja, 11:00-12:00, PST

9 maja, 02:00-3:00, UTC +8

AliExpress (język hiszpański)

8 maja, 20:30-21:30, CET

8 maja, 11:30-12:30, PST

9 maja, 02:30-3:30, UTC +8

AliExpress (język niemiecki)

8 maja, 21:30-22:30, CET

8 maja, 12:30-13:30, PST

9 maja, 03:30-4:30, UTC +8

Dreame Technology 

Firma Dreame Technology, założona w 2015 r., jest przedsiębiorstwem oferującym innowacyjne produkty konsumenckie, skoncentrowanym na inteligentnych urządzeniach sprzątających. Wizją, którą realizuje Dreame jest poprawa życia użytkowników na całym świecie poprzez technologię.

Jesteśmy na Facebooku, Instagramie i Twitterze.

Więcej informacji znajduje się na stronie: www.dreame-technology.com

Zdjęcie – mma.prnewswire.com/media/1505316/1.jpg

Źródło: Dreame Technology

Źródło informacji: PR Newswire

Adblock test (Why?)

Źródło: PAP MEDIAROOM