Przepis Jesienne musli z suszonymi owocami

Przepis Jesienne musli z suszonymi owocami
Jesienna aura nastraja do pożywnych śniadań pełnych suszonych owoców i orzechów. Na poranny posiłek polecamy nasze bezglutenowe musli z jabłkami i cynamonem, które doskonale łączy się z naturalnym jogurtem lub napojami roślinnymi Ocelio. Energetyczny poranek zapewniony!

Składniki:
• 1 szklanka musli owsianego (np. z jabłkiem i cynamonem Ocelio)
• 1 łyżka pestek dyni
• 1 łyżka pestek słonecznika
• 10 orzechów nerkowca
• 6 suszonych śliwek
• 6 suszonych moreli
• 2 łyżki rodzynek
• jogurt naturalny
 
Metoda:
1. Śliwki i morele pokroić na mniejsze części.
2. Całość wymieszać w misce ze szklanką musli i pozostałymi składnikami.
3. Dodać jogurt naturalny

Łukasz Nocuń
Senior PR & Content Marketing Specialist